Cégünk 1996 óta forgalmaz különféle minőségi hegesztő anyagokat. Forgalmazott hegesztőanyagaink között vannak a legnevesebb gyártók termékei. A hegesztőanyagokat az EN 10204. 2.2, vagy 3.1 szerinti műbizonylattal szállítjuk. A termékek - többek között - rendelkeznek TÜV és DB minősítéssel és CE jelzéssel.

Hegesztőanyagok, forrasz anyagok, AVI pálcák, hegesztő huzalok széles méret választékban. Hegesztési segédanyagok, folyósító szerek minden alapanyaghoz. Legyen a feladat egyszerű vagy bonyolult nálunk megtalálja az ideális megoldást. Színesfémek, alumínium ötvözetek, öntvények, meleg-szilárd acélok, rozsdamentes acélok, korrózióálló, nikkelbázisú ötvözetek teljes hegesztőanyag választékát megtalálja nálunk!

DRATEC

A DRATEC céget 1983-ban alapították hegesztő huzalok és pálcák kikészítésére, csomagolására. Az összes nagy európai gyártóval való együttműködésben, kitűnő berendezésekkel és nagyon motivált csapattal végzik tevékenységüket. A legszigorúbb minőségi követelmények mellett a cég fő erőssége a rugalmasság, a rendkívül széles gyártmánypaletta. A termékek között megtalálható az alacsonyan és erősen ötvözött huzalok és pálcák teljes választéka, a rozsdamentes porbeles huzalok és a nikkelbázisú ötvözetek is.
A cég az EN ISO 9002 szerint minősített.

 

CARBOWELD

1977 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz a CARBO-WELD cég bevonatos elektródákat és porbeles huzalokat. A cég vezetésében a tulajdonos több mint 30 éves, a hegesztőanyag területen szerzett tapasztalattal vesz részt. A CARBO-WELD folyamatos fejlesztéssel, kitűnő minőséggel és a speciális termékek nagy választékával, széleskörű ismeretekkel rendelkező alkalmazástechnikai munkatársakkal áll a felhasználók rendelkezésére. A teljes termékkör: bevonatos elektródák, porbeles huzalok, és tömör huzalok, AWI pálcák, forrasztó anyagok minden alapanyaghoz.
A cég EN ISO 9001 szerint minősített, termékei a legmagasabb nemzetközi követelményeknek felelnek meg.

 

Böhler

A BÖHLER 1926-óta, tehát az ívhegesztés kezdete óta gyárt és szállít hegesztõanyagot számos hegesztési eljárást és ötvözettípust lefedve.

A BÖHLER, a több mint 130 éves acélgyártási hagyománya alapján vezetõ helyet foglal el az új hegesztõanyagokat kifejlesztõ és a minõséget mindig továbbfejlesztõ cégek sorában. A BÖHLER az alkalmazási Know-how-ja alapján a legösszetettebb feladatokra is tud megoldást adni. A BÖHLER a gyártási Know-how-ja alapján biztosítja az egyenletes jó minõséget minden varratcentiméterre.

BÖHLER az egyike a legnagyobb, világszerte raktárakkal mindig a felhasználók közelében lévõ gyártóinak.


Thyssen

A valamikori kézi ívhegesztő elektródagyárból az új eljárások gyakorlati elterjedésével párhuzamosan fejlődött ki az ömlesztő hegesztések valamennyi változatához hozaganyagot gyártó korszerű hegesztőanyaggyár a németországi Hammban.

1990-ben alakult meg a Thyssen Schweißtechnik GmbH., amely megvásárolta a Soudometal, Brüsszel/Belgium és a Fontargen, Eisenberg/Németország gyárakat.

1992-ben került megvásárlásra a Hilarius, Haarlem/Hollandia éa a Kestra, Neuss/Németország hegesztőanyaggyár.

1996-ban alakult meg a Böhler Thyssen Schweißtechnik GmbH. a Böhler Uddeholm AG,Bécs/Ausztria és a Thyssen Stahl AG. Duisburg/Németország Joint Venture cége.


UTP

Az UTP Schweissmaterial GmbH & Co 47 éve vezető helyet foglal el a speciális-, karbantartási-, gyártási hegesztési hozaganyagok,valamint a különleges ötvözetek gyártása és fejlesztése területén.

 

 

SUDOKAY

A SOUDOKAY S.A. több mint 50 éve játszik vezető szerepet és ad műszaki megoldást a felrakó hegesztés területén tömör-, porbeles huzalválasztékával, valamint szalag/por kombinációval történő plattírozáshoz.


FONTARGEN

A FONTARGEN több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lágy-, és keményforrasz anyagok majdnem teljes körű gyártása területén.