Azért, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek mindig a legnagyobb szakértelemmel dogozunk. Egy hegesztőgép vásárlásánál nem csak az ár a fontos, hanem a megbízhatóság, és szakmailag jól felkészült, profi szakember is, aki mindig az igényeknek legmegfelelőbb hegesztőgépet ajánlja.

Hegesztőgépeink között megtalálja az otthoni, barkács célokra használható hordozható inverteres MMA, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő AWI és MIG/MAG hegesztő invertereket és a multifunkciós professzionális, ipari célokhoz való hegesztőgépeket is, amelyek számos kényelmi és a hegesztés minőségét is befolyásoló funkcióval rendelkeznek. Fontos szempontnak tartjuk, hogy nálunk mindenki megtalálja megbízható, a számára legmegfelelőbb hegesztőgépét, legyen a feladat hobbi szintű vagy akár termelékeny, gyártási követelményeknek megfelelő.

Az EWM és Fronius hegesztőgépek megbízhatóságuk, igényesen megtervezett irányíthatóságuk miatt megint csak a csúcsot jelentik a nemzetközi hegesztéstechnikában is. "Ma még kevés cég tudja pontosan, milyen hatalmas lehetőségek nyílnak számára, ha igénybe veszi a nálunk már elérhető, jövőbe mutató technológiákat. Szolgáltatásainkkal, tanácsainkkal is naprakészen állunk minden érdeklődő rendelkezésére.

FRONIUS, EWM, I-WELD, STAHLWERK hegesztőgépek teljes választéka.