Hegesztő inverter javítás, karbantartás A Csúcs Hegesztéstechnika Kft. nagy hangsúlyt fektet a színvonalas hegesztéstechnikai szervizszolgáltatásra. A hatékony, gyors és szakszerű hegesztőgépek és alkatrészek szervizmunkáját az általunk forgalmazott gépcsaládokra szakosodott külön szakemberek végzik. Az alkatrész és fogyóanyag ellátáshoz minden gépcsalád tekintetében magyarországi raktárkészlettel rendelkezünk, amelyet folyamatosan ügyfeleink igényeihez igazítjuk.

Az általunk értékesített hegesztő és vágó berendezések javításán kívül egyre több ügyfelünk kéri elhasználódott gázhegesztő eszközeinek javítását, sőt nagy igény van a hegesztőpisztoly javító szolgáltatásunkra is, melyeket akár egyedileg, akár szerződéskötéssel rendszeresen végzünk.

Az általunk forgalmazott  hegesztőgépeket és vágóberendezéseket a vásárló kipróbálhatja, térítésmentes egyedi tanácsadásra is biztosítunk lehetőséget. Vevői igény esetén az általunk forgalmazott autogén-technikai eszközök, és hegesztő inverterek helyszíni üzembe helyezését is vállaljuk. Természetesen minden általunk forgalmazott gépekhez folyamatosan biztosítunk tartozék és alkatrész ellátást.

 

HEGESZTŐGÉP SZERVIZ ÉS HEGESZTŐ BERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA

Szeretnénk kiemelni karbantartási szolgáltatásunk által biztosított előnyöket is. A szakembereink által végzett szakszerű és rendszeres karbantartással hosszú távon megőrizhető a hegesztőgépek jó műszaki állapota, tapasztalataink alapján a karbantartási ciklusok közötti meghibásodások száma elenyésző. A hegesztőgépek karbantartását többnyire szerződéses formában negyedéves rendszerességgel végezzük, de lehetőség van egyedi karbantartás elvégzésére is. A hegesztőgép karbantartás kiterjed a berendezések műszaki állapotának ellenőrzésére, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti esetleges szervizre is. A hegesztőgép karbantartás alkalmával szakembereink a hegesztőket ellátja a gép kezelésére vonatkozó tanácsokkal, tájékoztatja a gép technológiai lehetőségeiről.

Cégünk vállalja:

  • hegesztőgépek javítását, karbantartását.
  • hegesztőgépek érintésvédelmi felülvizsgálatát.
  • használt autogén technikai eszközök teljes körű felújítását.
  • gázhegesztő, lángvágó, forrasztó-, és melegítő eszközök javítását és kötelező időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatát
  • hordozható lángvágó gépek felújítását
  • hegesztőműhelyek, ipari üzemek hegesztési és köszörülési füstgáz elszívás kiépítését
  • szaktanácsadást

 

BIZTONSÁGTECHNIKAI FELÜLVIZSGÁLATOK

Biztonságtechnikai felülvizsgálatok alatt a Hegesztési Biztonsági Szabályzat(HBSZ) 8. 1 szakasza szerinti időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatát értjük. A vizsgálatok eredményéről jegyzőkönyvet készítünk a partnereink igényei szerinti tartalommal. A biztonságtechnikai felülvizsgálatokat a Hegesztési Biztonsági Szabályzat előírásai szerint végezzük szerint végezzük, de igény szerint lehetőség van egyedi biztonsági felülvizsgálatok elvégzésére.

A HBSZ által előírt kötelező időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatok:

  • gázhegesztő- és lángvágó berendezések és szerelvényei esetén 1/4 évente
  • plazmavágó gépek esetén 1/2 évente
  • hegesztőgépek esetén 1 évente