Reduktorok

Hegesztő gázpalack reduktorok, nyomáscsökkentők, átfolyásmérők

Az új generációs RHÖNA és DYNAREG nyomáscsökkentők melegen kovácsolt háza szelepüléke maximális teljesítményt szavatol a szabályozó készülék biztonságát és működőképességét tekintve. A mikroszkopikus szűrőpólusokkal ellátott szinterfém korong biztonsággal védi a szelepet a szennyeződésektől, így megakadályozza a korróziót és az anyagkopást. Ez a kialakítás a készülék véletlen gáz szivárgását is megakadályozza.A ház az összes mozgó alkatrészt is megvédi magas üzemi nyomás alatt is.

Az IWELD DYNAREG nyomáscsökkentők nagyobb szabályzó membrán átmérővel rendelkeznek, és stabilabb munkaoldali nyomást és nagyobb gázátfolyással rendelkeznek (35m3/h 230/10 bar esetén) . A DYNAREG nyomáscsökkentők nagyon erős, masszív házzal rendelkeznek és az átlagostól 20-40%-al nehezebbek. A cserélhető kimeneti csatlakozó, a szabályzó szelep a ház megbontása nélkül javítható, a törhetetlen integrált biztonsági szelep, mind a hosszú élettartalmat biztosítják.

A nyomáscsökkentők megfelelnek az EN 2503  biztonsági szabványnak. Az európai tervezés és gyártás pedig az ISO 9001 szabványnak.

Jellemzők:

- Minőségi primer manométer
- Minőségi szekunder manométer
- Könnyen kezelhető zárószelep
- Ergonomikus szabályozó kerék
- Több rétegű házbevonat a környezeti hatásokkal szemben
- Palack csatlakozás mérete gázfüggő


Gyártó:
Válassza ki a gyártót