Smart Cleaner 932 varrattisztító készlet

Smarty Cleaner 932 varrattisztítóSmarty Cleaner 932 varrattisztító
Smarty Cleaner 932 varrattisztító
Smarty Cleaner 932 varrattisztító
Smarty Cleaner 932 varrattisztító
Smarty Cleaner 932 varrattisztító
Gyártó Smarty Bt

3 fokozatú varrattisztító


Preloader

Smart Cleaner 932 varrattisztító készlet

legújabb saját fejlesztésű varrattisztító berendezésünk a nemesacél anyagok AWI-, orbitális-, plazma- és lézer hegesztése során keletkező elszíneződések hatékony és gyors eltüntetésének eszköze. A SMART CLEANER 932-es varrattisztító gép a speciális karbon ecsetnek köszönhetően megoldást kínál a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására.

A legkorszerűbb elektrokémiai technológia használatával könnyen és gyorsan megtisztíthatja a hegesztett rozsdamentes felületeket. Gépünk használatával eltűntetheti a hegesztési varratok hőfutási nyomait, azokat az elszíneződéseket és oxidációs foltokat, amelyek a hegesztés pillanatnyi elektrokémiai reakciójának eredményeképpen jöttek létre.

A tisztítási folyamat egyszerű, gyors és környezetbarát. Az elektrokémiai úton megtisztított anyag visszanyeri korábbi fényességét, a sav nem maródik be, nem hagy foltokat. Használhatjuk helyszíni szereléseknél és műhelymunkáknál egyaránt. A tisztítás egyúttal passziválás is, amit a folyamat végén történő vizes lemosással érhetünk el, mellyel a tisztítófolyadékot is semlegesítjük. Alkalmazásával elfelejtheti mindazokat a nehézségeket, amelyeket korábban a csiszolás és pácpasztás tisztítás során megtapasztalt.

  • Egyszerű, gyors, termelékeny, költség- és környezetkímélő technológia.
  • A kezelt felület eredeti állapotában megmarad, nincsenek visszamaradó foltok.
  • Élelmiszeripari követelmények esetén is használható.
  • Kevés kopóalkatrész igény: karbon ecset és ISOL-C tisztító folyadék.
  • A pác pasztával történő tisztítással és az azt követő passziválással összehasonlítva ez az eljárás lényegesen olcsóbb, környezeti hatása összehasonlíthatatlanul kedvezőbb.
  • tartozékok: 0,5l folyadék, 5 db szénecset